Източник на изображение : Lazarini Никоя дреха не добавя толкова много

...
Източник на изображение : Lazarini Никоя дреха не добавя толкова много
Коментари Харесай

Едно сако и си във висшата мода

Източник на изображение: Lazarini

 

Никоя дреха не прибавя толкоз доста жанр към облеклото, колкото едно елегантно мъжко сако. То обрисува талията и раменете, извайва осанката и придава изтънченост на тоалета със своята кройка.

В идващите редове експертите от стилния бранд за мъже – LAZARINI ще ви показват тънкостите при избора на уместно мъжко сако, както и настоящите трендове. Стилните и цветни от сбирката на LAZARINI може да разгледате във всеки от комерсиалните обекти на марката, както и онлайн.

Едно мъжко сако прави чудеса с външния тип. Може да облагороди спортно-елегантните облекла, като добави изискан жанр към тях. Носи се над мъжка риза или мъжки пуловер (особено стилно стои с мъжки пуловер с поло яка ). През студените дни на есента и зимата над него обличаме мъжко зимно яке или елегантно мъжко палто . В най-формалния вид мъжкото сако е част и от мъжките костюми , а в най-непринудения вид то може да се носи в всекидневието, съчетано с мъжка тениска с V-образно деколте .

Актуални модели мъжки сака

Запазвайки главния си образ, тази стилна дреха трансформира визията си съгласно епохите и стилните трендове през годините. Мъжкото сако през днешния ден е комбиниране сред класическа грациозност и новост.

 

Кои са топ моделите на 2022-ра година?



Източник на изображение: Lazarini

 

Тази пролет те са в пастелни тонове. Много настоящи са и мъжките сака в бежово и във всички пясъчни нюанси. Те се комбинират доста елементарно с останалата част от облеклото. Саката в цвят маслина също са от хитовите модели за този сезон. Но най-модерни са мъжките сака на едри и дребни карета . Такъв вид мъжко сако ще ви открои и ще изрази вашата автентичност. Друг доста моден модел за пролетния сезон на 2022-ра, който ще ви придвижи в света на висшата мода – кафяво кадифе с необятни ревери от сатен. Интересното е, че този вид мъжко сако през днешния ден се съчетава свободно с бели спортни мъжки обувки и с тъмносин мъжки спортно грациозен панталон . Така се получава доброволно грациозен имидж.

По-екстравагантните модели сака са с разнообразни щампи и цветни резултати и са подобаващи за по-смелите мъже, които не се опасяват да разчупят стилните клишета. Някои модели са направени от вълнени текстурни платове в синьо-оранжев меланж, да вземем за пример, или в синьозелен, с графични фигури, които ги вършат идеални за композиция с мъжки дънкови панталони .

За господата, които не съумяват да поддържат изящна фигура, има подобаващи модели  мъжки сака с класическа кройка . Така наречените „ оувърсайз “ дрехи се радват на известност в последно време, по тази причина има и по-обемисти разновидности на сакото с класическа кройка. Такива модели бяха доста съвременни през 90-тте години на предишния век, както знаем, модата доста постоянно се завръща към предходни свои паметни трендове.



Източник на изображение: Lazarini

Да се върнем назад в 2022-ра година. Някои доста съвременни за този сезон мъжки сака са с пришити бродирани закачливи детайли с фигури или надписи. Модните асове ги съчетават както с мъжки формален панталон , по този начин и с мъжки дънкови панталони или състезателен мъжки панталон . Едно автентично мъжко сако предлага голям брой истински и запаметяващи се разновидности за съчетаване, в това число с вашите спортни мъжки обувки или с по-елегантните ви модели. А едни вярно поддържани ежедневни мъжки обувки могат да наподобяват по-изискано с добре подбраното сако. Затова – в никакъв случай не претупвайте избора и постоянно мерете и преценявайте деликатно модела, тъй като е значимо да ви пасва идеално на фигурата. Обърнете особено внимание на следните зони: талията, гърдите (да не ви стяга в зоната на гърдите или пък да не се разтварят доста реверите), а също вижте по какъв начин ви стои на раменете.

Един съвет от LAZARINI : постоянно съчетавайте своите мъжки ежедневни панталони с по-разчупени мъжки сака в забавни цветови нюанси и с истински декоративни претекстове. Така ще постигнете по-впечатляващ образ.

Актуалните материи и елементи

Еластичните материи навлязоха при моделите от категория мъжки сака. При някои модели се следят детайли от еко кожа, които притеглят погледа върху избрани елементи от сакото - джобовете, лактите, яката или ръба на ръкавите. Като стана въпрос за джобовете, доста съвременни са моделите с капаци, а също и огромните, с квадратна форма. Изрязаните джобове, ситуирани асиметрично, два от едната страна и един от другата, придават спомагателна класа на дрехата и по тази причина са по-често срещани при формалните мъжки сака .

2022-ра приветства дръзките мъжки визии, тъй че не се колебайте да изпробвате нови модели и комбинации. Избягвайте баналните и прекомерно типичен облекла, яхнете вълната на смяната в мъжката мода!

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР